scrollTop top

Henry Cavill zou de rol van MacLeod spelen in reboot van klassieker ‘Highlander’

Henry Cavill zou de rol van MacLeod spelen in reboot van klassieker ‘Highlander’

Er zijn gesprekken aan de gang om acteur Henry Cavill de rol te geven van Connor MacLeod in de reboot van Highlander. De Brit viel op door zijn prestaties als Superman en Geralt of Rivia in The Witcher.

De regisseur van John Wick zal een remake maken van filmklassieker Highlander en wil Henry Cavill in de hoofdrol. Volgens de website Deadline is Cavill in gesprek om die rol te krijgen. Op Instagram liet de Brit alvast weten dat hij enthousiast is over het nieuws.

Wordt het een film of een serie?

Het is niet geweten of het personage MacLeod of de film zullen aansluiten op de vorige films van de franchise. Ook is het niet zeker wanneer Cavill eens tijd zal hebben voor een nieuwe film of serie. Momenteel heeft hij het al druk met The Witcher en Enola Holmes 2, met misschien nog wat werk van regisseur Zac Snyder in de toekomst. Er wordt vanuit gegaan dat Highlander een film wordt, al heeft de regisseur nog niet ontkend dat het een serie kan worden. De oude film oogt als een hedendaagse populaire reeks over fantasy zoals Game of Thrones of The Witcher.

Onsterfelijke krijgers

In de originele Highlander uit 1986 volgen we Connor MacLeod (Christopher Lambert) die in de 16de eeuw geboren werd in de Schotse Highlands. Nadat hij een levensbedreigende wonde overleefd, ontmoet hij Ramírez (Sean Connery). Die legt uit aan MacLeod dat ze allebei tot een ras van onsterfelijke krijgers behoren, die enkel kunnen sterven als ze onthoofd worden. MacLeod gooit zich in een eeuwenlange strijd om de laatste onsterfelijke krijger te worden.


Ces articles peuvent vous intéresser

Devenez gratuitement membre de Club123vitalité et recevez les meilleurs articles par e-mail !