scrollTop top

Marvel lost eerste beelden van aankomende films

Er staat heel wat moois gepland voor de fans van Marvel. Maar liefst veertien films zitten in de pijplijn, naast nog heel wat series. Marvel heeft wat beelden gelost van enkele films die nog dit jaar zullen uitkomen.

2021 is een schitterend jaar voor de fans van Marvel. Door de pandemie zijn er heel wat films uitgesteld en werd 2020 een jaar zonder film van de Marvel Cinematic Universe. In 2019 konden de liefhebbers smullen van Avengers: Endgame en Spider-Man: Far From Home als afsluiter van Fase 3 van Marvel.

Eternals

Eind dit jaar mogen we ons aan heel wat films verwachten. In juli komt Black Widow naar het grote scherm en Dinsey+, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings in september, Eternals in november en Spider-Man: No Way Home van Sony in december. In het filmpje van Marvel zien we onder andere voor het eerst beelden van Eternals.

In 2019 werd er al verkondigd dat er een verfilming van de gelijknamige comics zou volgen. De regie wordt verzorgd door Chloé Zhao, die met Nomadland onlangs nog maar de Oscars voor Beste Film en Beste Regie won. De cast voor Eternals is alvast indrukwekkend. Angelina Jolie (Kung Fu Panda, Lara Croft Tomb Raider), Salma Hayek (Once upon a Time in Mexico, Puss in Boots), Richard Madden (Game of Thrones) en nog vele anderen zullen in de huid kruipen van de superhelden.

Onsterfelijke aliens

Eternals is een nieuwkomer binnen het Marvel-universum. De Eternals is een groep superhelden, onsterfelijke aliens zelfs, die zich kan meten met de Avengers. Of ze zelfs zou kunnen verslaan. Het lijkt een heel mooi verhaal voor Marvel en ook wel een verfilming die wat sequels kan krijgen. Hier zijn we alvast heel erg benieuwd naar de nieuwe film.

Bekijk hier de beelden die Marvel naar buiten bracht:


Ces articles peuvent vous intéresser

Devenez gratuitement membre de Club123vitalité et recevez les meilleurs articles par e-mail !