scrollTop top

Dit zijn nu al dé populairste Valentijnscadeaus van 2021

Dit zijn nu al dé populairste Valentijnscadeaus van 2021

Nog op zoek naar een geschikt Valentijnscadeau? Wij weten nu al wat de populairste geschenken zijn van 2021.

De cadeaubon

Velen weten niet wat kopen en grijpen daarom meteen naar het eenvoudigste (en veiligste?) cadeau: een cadeaubon. Denk aan een bon voor een schoonheidsbehandeling voor de vrouwen of een bon waarmee de mannen de nieuwste game voor PlayStation kunnen kopen.

Lingerie

Lingeriesetjes doen het ook steeds uitmuntend goed met Valentijn. Volgens Unizo stijgt de omzet in de lingeriesector jaar na jaar. Vooral zwart & rood wordt veel verkocht rond Valentijn.

Droogboeket

Droogboeket © Bol.com, Natuurlijk Bloemen.NL
Droogboeket © Bol.com, Natuurlijk Bloemen.NL

De roos blijft voor velen de ultieme bloem om iedere vrouw mee te verrassen op Valentijn. Maar weet je waar je je vriendin pas echt mee kunt verrassen dit jaar? Een Droogboeket!

Een droogboeket is tegenwoordig een niet te missen item in ieder trendy interieur. En bovendien heeft ze er veel langer plezier van!

Ontbijtmanden

Verras je partner met een heerlijk ontbijt op bed. Tegenwoordig zijn er héél wat ontbijtzaken die een Valentijnsontbijt voorzien. Tijdig bestellen is de boodschap! Je kan deze afhalen of op een bepaald uur bij je thuis laten leveren.

Rituals

Nog zo’n cadeau waar je weinig verkeerd mee kan doen? De « Rituals of Sakura » geschenkset is al lange tijd één van de meest populaire cadeau’s op bol.com.

Rituals Cadeaupakket
Rituals Cadeaupakket

Nog meer inspiratie nodig?

En zo zijn er nog héél wat zaken die momenteel erg in trek zijn. Bol.com lijst voor jou alvast op wat dit jaar de bij hen populairste cadeau’s zijn.


Ces articles peuvent vous intéresser

Devenez gratuitement membre de Club123vitalité et recevez les meilleurs articles par e-mail !