scrollTop top

Selena Gomez zal meespelen in nieuwe thriller van Petra Collins

Selena Gomez zal meespelen in nieuwe thriller van Petra Collins

Actrice en muzikante Selena Gomez zal de hoofdrol spelen in Spiral. De psychologische thriller wordt gemaakt door Petra Collins, die eerder al een videoclip maakte met Gomez.

In Spiral volgen we een voormalige influencer die verslaafd is aan sociale media en wiens lichaam letterlijk uit elkaar valt. De film wordt geregisseerd door Petra Collins. Ze maakte samen met Gomez al de videoclip voor Fetish, een nummer uit 2017. De Canadese rapper Drake wordt de executive producer naast Future the Prince. Momenteel werken die twee al samen aan Euphoria voor HBO.

Muzikaal op pensioen

Naast actrice is Selena Gomez natuurlijk ook nog zangeres. Recent liet ze vallen dat ze misschien zou stoppen met haar zangcarrière. “Het is moeilijk om muziek te blijven maken als mensen je niet serieus nemen”, zei Gomez aan het Amerikaans magazine Vogue. “Ik heb al momenten gehad dat ik dacht ‘waar ben ik eigenlijk mee bezig? Waarom blijf ik dit doen?’ Ik denk dat het helemaal anders zal zijn als ik mijn volgende album maak. Ik wil het nog een poging geven voor ik stop met muziek maken.” Gomez heeft dit jaar nog haar eerste Spaanstalige album uitgebracht, ‘Revelación’.

‘Kiss & Tell’

Selena Gomez maakte haar acteerdebuut als Gianna in Barney & Friends van 2002 tot 2004. De eerste hoofdrol in een film kreeg ze in Another Cinderella Story, een film die in 2008 uitkwam. Gomez bracht ondertussen al acht cd’s op de markt, beginnende bij ‘Kiss & Tell’ in 2009. ‘Revelación’ is haar laatste album die ze dit jaar uitbracht. Ze is de recordhoudster voor meeste Kids’ Choice Awards met elf exemplaren. Daarnaast won ze al heel wat Teen Choice Awards en Latin Music Awards.


Ces articles peuvent vous intéresser

Devenez gratuitement membre de Club123vitalité et recevez les meilleurs articles par e-mail !